GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς – Διαδοχικές συναντήσεις και επαφές

Στην πόλη της Ξάνθης θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο σύντομης περιοδείας του ...

Στην πόλη της Ξάνθης θα βρεθεί το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο σύντομης περιοδείας του στην περιοχή. 

Ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες του κόμματος αλλά και εκπροσώπους φορέων και συλλόγων. 

Μεταξύ άλλων ζήτησε να  συναντηθεί και με τον πρόεδρο των Κτηνοτρόφων Ξάνθης κ. Αθανάσιο Λουκμακιά, ώστε να συζητηθούν τα φλέγοντα προβλήματα που έχουν γονατίσει τους κτηνοτρόφους της περιοχής, ενώ θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους του αγροτικού κλάδου αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου. 

Άλλωστε όπως έχει ήδη αποφασιστεί θα πραγματοποιηθεί και προσυνεδριακή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, ενώ αντίστοιχη είναι η κινητικότητα που παρουσιάζει το κόμμα σε αρκετές περιοχές της χώρας. 

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τελευταία φορά την περιοχή, την προεκλογική περίοδο, όπου κατά τη διάρκεια σύντομης περιοδείας του στην ΑΜΘ βρέθηκε για μερικές μόλις ώρες στην Ξάνθη όπου και δείπνησε με στελέχη του κόμματος και συνομίλησε μαζί τους. Το νέο ταξίδι του πρώην Πρωθυπουργού θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια αυτή τη φορά, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί τα ραντεβού του.