GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Όργωσαν" τον Έβρο για την αντιπυρική προστασία - Συσκέψεις με το Πυροσβεστικό Σώμα (+ΦΩΤΟ)

-Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή  Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης...

-Ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος στην περιοχή 

Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Παπαγεωργίου, την Τρίτη 12 Μαΐου.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούνται από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Π.Σ. λόγω της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, ο κ. Μαυρόπουλος και ο Αρχηγός του Π.Σ. συναντήθηκαν και συζήτησαν για θέματα λειτουργικότητας και ετοιμότητας των Υπηρεσιών με τις Διοικήσεις και το προσωπικό τους, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, καθώς και στα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Σουφλίου και Δικαίων.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τους Δημάρχους Σουφλίου και Ορεστιάδας, συζητώντας για θέματα και προβλήματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και για μέτρα και ενέργειες που ενισχύουν την πρόληψη και καταστολή των δασικών πυρκαγιών.