GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Προσεχώς» κάδοι ανακύκλωσης στον Δ. Τοπείρου – Ολοκληρώθηκε η διανομή ενημερωτικού υλικού

-Τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά η διανομή των κάδων ανακύκλωσης σε όλους τους οικισμούς  Στην εποχή… της ανακύκλωσης βαδίζει πλέον ...

-Τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά η διανομή των κάδων ανακύκλωσης σε όλους τους οικισμούς 

Στην εποχή… της ανακύκλωσης βαδίζει πλέον και ο Δήμος Τοπείρου μιας και τις επόμενες ημέρες θα διανεμηθούν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης σε όλους τους οικισμούς ενώ την Τρίτη ολοκληρώθηκε η διανομή του ενημερωτικού υλικού ανακύκλωσης στους Δημότες. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της ανακύκλωσης «ο Δήμος Τοπείρου θα συμμετέχει ενεργά τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς και στην μείωση του όγκου των απορριμμάτων». 


Μήνυμα Δημάρχου για την ανακύκλωση
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα απευθυνόμενος προς τους συνδημότες του: 
«Αγαπητοί, συνδημότες και συνδημότισσες, 

Ο Δήμος Τοπείρου επεκτείνει ένα σημαντικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης του Δήμου μας για την ανακύκλωση υλικών σε όλους  τους οικισμούς.                                                                                                                           
     
Έχουμε αποκτήσει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ανακύκλωση χαρτιού, χαρτονιού, γυαλιού, μετάλλων (αλουμίνιο - σίδερο) και πλαστικών. 
   
Το όφελος που προκύπτει τόσο για τον Δήμο μας, όσο και για το περιβάλλον,  είναι πάρα πολύ σημαντικό.
     
Με την ανακύκλωση περιορίζουμε τον όγκο των απορριμμάτων που καταλήγουν για ταφή, άρα έχουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη τόσο για τον Δήμο,  όσο και για τους δημότες. Επιβαρύνουμε λιγότερο το περιβάλλον, εξοικονομώντας παράλληλα ενέργεια, με την ανακύκλωση των υλικών. 
 
Σε μια εποχή όπου το πιο σημαντικό ζήτημα παγκοσμίως είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει και έχει οργανώσει την τοποθέτηση τις επόμενες ημέρες δίκτυο ειδικών κάδων (χρώματος μπλε) σε όλους τους οικισμούς για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.

•Διαθέτουμε ήδη ειδικό απορριμματοφόρο όχημα για την συγκομιδή και την μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών.

•Κάθε σπίτι έχει ήδη την ειδική τσάντα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

•Μπορούμε όλοι μαζί να συμμετέχουμε και να συμβάλλουμε ενεργά και υπεύθυνα στην ανακύκλωση ξεκινώντας από την διαλογή στην πηγή που είναι το σπίτι μας.

•Μπορούμε να συμμετέχουμε στην προστασία και διαφύλαξη του πλούσιου φυσικού μας περιβάλλοντος και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης,  μειώνοντας παράλληλα τους κινδύνους για την δημόσια υγεία.

Πρέπει όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια και να εντάξουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητα μας. Η συμμετοχή όλων μας στην ανακύκλωση συσκευασιών αποτελεί ανάγκη επιβεβλημένη γιατί μόνο εμείς μπορούμε με τις ενέργειες μας να διατηρήσουμε τον τόπο μας πιο όμορφο και πιο καθαρό,  όπως αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

Μαζί λοιπόν,  με όλους τους δημότες, τους μαθητές και  τους επαγγελματίες, 
πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα.

Η Ανακύκλωση είναι στάση Ζωής
Όλοι μαζί συμμετέχουμε Ενεργά
Προστατεύουμε τον Δήμο μας και το Περιβάλλον
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ».