GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης για την ματαίωση της επίσκεψης του Κουρουμπλή - “Περιμένουμε να μας επισκεφθεί”

Τα τελευταία 5 χρόνια των μνημονίων και της λιτότητας ο χώρος της Υγείας έχει υποστεί ανεπανόρθωτα πλήγματα. Η υποχρηματοδότηση τόσο του Γ...

Τα τελευταία 5 χρόνια των μνημονίων και της λιτότητας ο χώρος της Υγείας έχει υποστεί ανεπανόρθωτα πλήγματα. Η υποχρηματοδότηση τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, όσο και των Κέντρων Υγείας του νομού σε συνδιασμό με την υποστελέχωσή τους, δημιουργούν καθημερινά προβλήματα ,τα περισσότερα εκ των οποίων λύνονται χάρις στην αυταπάρνηση και την αφοσίωση που δείχνουν οι εργαζόμενοι στον χώρο αυτό.
           
Οι εργαζόμενοι του Γεν. Νοσοκομείου  Ξάνθης περίμεναν από τον υπουργό κατα την διάρκεια της επίσκεψής του στην Θράκη να επισκεφτεί και το Νοσοκομείο μας για να διαπιστώσει από μόνος του τα προβλήματα αυτά. Θεωρούμε ότι προτεραιότητα του εκάστοτε υπουργού υγείας είναι να βρίσκεται κοντά στους χώρους υγείας και στα προβλήματά τους.
          
Περιμένουμε τον υπουργό να επισκεφτεί  τον νομό μας και να μας ενημερώσει για το τι προτίθεται να πράξει για τα συγκεκριμένα προβλήματα. Η παιδεία και η υγεία είναι κοινωνικά αγαθά που κατακτήθηκαν από τον λαό με αγώνες και δεν μπορούν να γίνονται θυσία στον βωμό της λιτότητας.
          
Υπενθυμίζουμε επίσης στους συμπολίτες μας  ότι στις 20 Μάη υπάρχει 24ωρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν.
Ο  Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
 Ι. Μπούτος                                                                                    Γ. Βασιλειάδης