GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 2 άνδρες στον Έβρο – Προσπάθησαν να βάλουν μια μετανάστρια στη χώρα

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (17-4-2015) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού ...

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (17-4-2015) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ηνωμένου Βασιλείου, ηλικίας 33 και 27 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας μια (1) μη νόμιμη μετανάστρια, υπήκοο Ιράκ.

Αναλυτικότερα, οι δράστες, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πινακίδες Ηνωμένου Βασιλείου, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, μια (1) μη νόμιμη μετανάστρια, με σκοπό να την προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας.  
    
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου η μη νόμιμη μετανάστρια κατείχε και επέδειξε ένα (1) πλαστό διαβατήριο, των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο και κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.  

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.