GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ στη Δημοκρίτου – Πρόβλημα και στη Μ. Καρολή

-Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο ένα ρεύμα το απόγευμα της Μ. Δευτέρας για την επισκευή  -Βλάβη και το πρωί της Μ. Τρίτης επί της ...

-Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο ένα ρεύμα το απόγευμα της Μ. Δευτέρας για την επισκευή 
-Βλάβη και το πρωί της Μ. Τρίτης επί της οδού Μιχαήλ Καραολή, που γέμισε νερά! 

Προβλήματα στο υπόγειο δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης παρατηρήθηκαν τη Μεγάλη Δευτέρα και Τρίτη, στην Ξάνθη. 

Το απόγευμα της Μ. Δευτέρας προκλήθηκε βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ, διαμέτρου 20 εκατοστών, επί της οδού Δημοκρίτου κοντά στη συμβολή με την οδό Λεωφόρο Στρατού. Λόγω της βλάβης το οδόστρωμα γέμισε νερά, ενώ στο σημείο έσπευσε συνεργείο της Δημοτικής Επιχείρησης που ανέλαβε αρχικά τον εντοπισμό και στη συνέχεια την επιδιόρθωση της βλάβης. Ένα εκσκαπτικό μηχάνημα προχώρησε στη διάνοιξη του οδοστρώματος ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να προσεγγίζουν τον σπασμένο αγωγό και να τον αντικαταστήσουν, ενώ προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στο ρεύμα με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης. 

Μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας το πρόβλημα είχε επιλυθεί, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών έμεινε χωρίς νερό η ευρύτερη περιοχή. Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών ο δρόμος δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία. 

Πρόβλημα στη Μ. Καραολή!
Το πρωί της επόμενης ωστόσο, ήτοι τη Μ. Τρίτη, προκλήθηκε νέα βλάβη – μικρότερης έκτασης – αυτή τη φορά επί της οδού Μιχαήλ Καραολή. Λίγο πριν τις 8.00 άρχισαν να αναδύονται νερά στο πλάι του δρόμου, κάτω από τα σταθμευμένα Ι.Χ. ενώ συνεργείο της ΔΕΥΑΞ ενημερώθηκε και μετέβη επίσης στην περιοχή, εντοπίζοντας και επιδιορθώνοντας την βλάβη. 

Όπως έχει επισημανθεί και στο παρελθόν οι βλάβες και τα προβλήματα που παρουσιάζει το δίκτυο ύδρευσης-αποχέτευσης της πόλης είναι συχνές και αποδίδεται κυρίως στην παλαιότητά του, σε αρκετά σημεία.