GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μοίρασαν αγάπη το Πάσχα οι Κατασκηνωτές - 100 σακούλες με τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια! (+ΦΩΤΟ)

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου ‘Οι Κατασκηνωτές’ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς που σφιχταγκαλιάσατε για 2η συνεχόμενη χρόνια τη συγ...

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου ‘Οι Κατασκηνωτές’ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εσάς που σφιχταγκαλιάσατε για 2η συνεχόμενη χρόνια τη συγκεκριμένη ανοιχτή δράση κοινωνικής αλληλεγγύης. 

Η συνεισφορά σας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας συγκεντρώνοντας πάνω από 100 σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια και ρούχα. Είναι βέβαιο πως η αλληλεγγύη και η δύναμη της ανθρωπιάς μπορεί και ξεπερνάει κάθε κρίση και οικονομική δυσπραγία συντηρώντας αλώβητη την ηθική και τον εθελοντισμό.

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της M. Πέμπτης 9 Απριλίου 2015 όπου και τα τελευταία πακέτα αγάπης παραδόθηκαν σε συνεργασία με το φορέα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη συμβολή ειδικευμένων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε 43 παιδιά, 36 και πλέον οικογενειών που αντιμετωπίζουν έντονες οικονομικές δυσκολίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέσα ενημέρωσης που συνέβαλαν στην υποστήριξη και προώθηση της δράσης με ιδιαίτερη αναφορά στους: Κανάλι 6, Xanthipress.gr, Τhrakitoday.com, Xanthinews.gr και Δέλτα Τηλεόραση. Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Super 88fm Radio, Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης 89,9fm και Radio Life 92,1fm καθώς και τις εφημερίδες ¨Επικαιρότητα¨, ¨Εμπρός¨ και ¨Αγώνας¨.

Επίσης ευχαριστούμε για την υποστήριξη: το Ζαχαροπλαστείο ¨Το Κάτι Άλλο¨, την αλυσίδα Super Μarket Μασούτης, το Super Market ‘Πέρασμα’, το κομμωτήριο Anton & Elen, τον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης, τους XanthiFans, τις ‘Γυναίκες της Αγάπης’ του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η Αγάπη”, την κα Ευαγγελία Κουρτέση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημ. Σχολείου, το κατάστημα παιχνιδιών “ΠΙΝΟΚΙΟ Ν. Γρηγοριάδης” και τα αρτοποιεία “Αμπεριάδης”.   

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και φίλους του Πολ. Συλλόγου “Οι Κατασκηνωτές” και όλους τους συμπολίτες και φορείς που επέλεξαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους, διατηρώντας την ανωνυμία τους.
Με εκτίμηση για τον
Πολιτιστικό Σύλλογο Κατασκηνωτές
Δημήτριος Μπαχαρίδης
Πρόεδρος ΔΣ