GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο κυνήγι του... σταυρού οι κυνηγοί της Ξάνθης – Στ. Βλαχόπουλος: “Δεν κυνηγάμε καρέκλες!”

-"Οι κυνηγοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν" τονίζει ο ίδιος -Συνολικά 26 υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συλλόγου  -Ένα κοινό ...

-"Οι κυνηγοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν" τονίζει ο ίδιος
-Συνολικά 26 υποψήφιοι για το Δ.Σ. του Συλλόγου 
-Ένα κοινό ψηφοδέλτιο με τρία διαφορετικά ρεύματα υποψηφίων 

Στο κυνήγι του... σταυρού έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες οι υποψήφιοι που διεκδικούν μια θέση στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κυνηγών Ξάνθης στις εκλογές που πραγματοποιούνται την Κυριακή. 

Συνολικά 26 υποψήφιοι συνθέτουν το ενιαίο ψηφοδέλτιο που συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία, ωστόσο ήδη έχουν διακριθεί τρία διαφορετικά ρεύματα υποψηφίων τα οποία και συνθέτουν αντίστοιχες ομάδες κυνηγών. 

Όπως εξηγεί ο κ. Σταύρος Βλαχόπουλος, εκδότης της Φωνής της Ξάνθης, που συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία η αρχική πρόθεση ήταν να μην υπάρξει ομαδοποίηση των υποψηφίων, αλλά να συμμετάσχουν όλοι στηρίζοντας πρωτίστως τον Σύλλογο και επιχειρώντας να αναπτύξουν καλύτερες σχέσεις με τους κυνηγούς. “Εμείς δεν κυνηγάμε καρέκλες” αναφέρει ο ίδιος, εξηγώντας πως “εγώ πρότεινα σε νέα παιδιά, που σχεδόν όλα τους, δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τον Σύλλογο να συμμετάσχουν στις εκλογές γιατί πιστεύω ότι όποιος έχει ασχοληθεί στο παρελθόν πρόσφερε αυτά που είχε να προσφέρει και χρειάζονται νέα πρόσωπα στον Σύλλογο”. 

Παράλληλα, ο κ. Βλαχόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων πως για τον ίδιο παραμένει ζητούμενο το να γίνει ο Σύλλογος πιο ενεργός, να αναπτύξει καλύτερες σχέσεις με τους κυνηγούς ώστε να βρίσκεται πιο κοντά σε αυτούς και να επιτελεί όσο το δυνατόν καλύτερα τον ρόλο του. “Ο Σύλλογος είναι το σπίτι του κυνηγού και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε. Εμείς δεν θέλαμε την ομαδοποίηση, στόχος είναι να φέρουμε τον κυνηγό πιο κοντά στον Σύλλογο. Θέλουμε όλοι να προσφέρουμε προς αυτή την κατεύθυνση και για αυτό άλλωστε συμμετέχουμε στις εκλογές” επισημαίνει ο ίδιος, εξηγώντας πως “οι κυνηγοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, όλοι μάχονται για τη διαιώνιση του ελεύθερου κυνηγιού. Συνεπώς όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν αντιπαλότητες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να εισπράξουν στο τέλος και το τίμημα”. 

Μέχρι στιγμής, παρά την ομαδοποίηση των υποψηφίων, οι διαδικασίες μέχρι τις εκλογές διεξάγονται ομαλά, πλην μερικών μόνο παραφωνιών. “Εγώ θέλω να καλέσω όλους τους κυνηγούς, τα μέλη του Συλλόγου, να έρθουν την Κυριακή το πρωί, να παρακολουθήσουν την Γενική Συνέλευση, να συζητήσουμε όλοι και να μας ρωτήσουν γιατί θέλουμε να ασχοληθούμε με το Δ.Σ. Πρέπει ο κόσμος να ξέρει τι επιλέγει. Εγώ δεν θέλω τον κυνηγό πρόβατο και να τον θυμάμαι μόνο προεκλογικά, αλλά να είμαι δίπλα του καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίπλα στα προβλήματά του και να τον στηρίζω” προσθέτει ο κ. Βλαχόπουλος. 

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου πραγματοποιούνται στις 9.00 το πρωί της Κυριακής στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης ενώ οι κύριοι Δημητριάδης Ανδρέας του Ιωάννη, Ιμάμ Τζιχάν του Τζελάλ, Καζάκος Σωτήριος του Χαραλάμπους, Ντάφος Πασχάλης του Θωμά, Οβάκογλου Βασίλειος του Κυριάκου, Τσιλιγγίρης Γεώργιος του Αποστόλου, Τσολακίδης Σταύρος του Αντωνίου και Βλαχόπουλος Σταύρος του Κωνσταντίνου αποτελούν την ομάδα των υποψηφίων που φαίνεται πως ενστερνίζεται πλήρως τις θέσεις του τελευταίου τόσο σχετικά με την εν γένει λειτουργία και παρουσία του Συλλόγου όσο και με την εκλογική διαδικασία. 

Αναλυτικά οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις εκλογές είναι οι εξής:
Οι υποψήφιοι του Δ.Σ. σε ενιαίο ψηφοδέλτιο:
(ΕΩΣ 8 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)
1. Αδαμίδης Μάρκος (Μάκης) του Γεωργίου
2. Αλεξούδης Βασίλειος του Γεωργίου
3. Αρβανίτης Χρήστος του Σταύρου
4. Βελλής Δημήτριος του Αθανασίου
5. Βλαχόπουλος Σταύρος του Κωνσταντίνου
6. Γύρογλου Χασάν του Αχμέτ
7. Δημητριάδης Ανδρέας του Ιωάννη
8. Ιμάμ Τζιχάν του Τζελάλ
9. Καζάκος Σωτήριος του Χαραλάμπους
10. Καλεντζή Χικμέτ του Σουκρή
11. Καπνιάζης Ιωάννης του Αναστασίου
12. Καρά Οσμάν Σινάν του Χασάν
13. Καραγιάννης Αθανάσιος του Σωκράτη
14. Κέλλης Γεώργιος του Δημητρίου
15. Κιολεϊδης Απόστολος του Χαραλάμπους
16. Ντάφος Πασχάλης του Θωμά
17. Οβάκογλου Βασίλειος του Κυριάκου
18. Πασχαλίδης Γεώργιος-Χάρης του Ιωάννη
19. Σαλβανάς Δημήτριος του Δαμιανού
20. Σερραίος Λοΐζος του Ευστρατίου
21. Τσαγγαλίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου
22. Τσιλιγγίρης Γεώργιος του Αποστόλου
23. Τσολακίδης Σταύρος του Αντωνίου
24. Χατζόπουλος Αναστάσιος του Καλλίδωρου
25. Χόχολης Χαράλαμπος του Παναγιώτη
26. Χρυσοστομίδης Μιχαήλ του Θεοδώρου

Υποψήφιοι Εξελεγκτικής Επιτροπής
(ΕΩΣ 2 ΣΤΑΥΡΟΥΣ)
1. Γκιαουράκης Χρήστος του Γεωργίου
2. Χατζή Καρά Αμέτ Χασάν του Χουσεΐν
3. Χατζοπούλου Μαρία του Ιωάννη