GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη NOVA έως το 2019 το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας - «Όχι» είπε η Ξάνθη

Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, αποφάσισε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας με τη Forthnet κατά δύο έτη, έως το 2019, με ψήφους 13-1.  Κα...

Το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, αποφάσισε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας με τη Forthnet κατά δύο έτη, έως το 2019, με ψήφους 13-1. 

Κατά ψήφισε η Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός δεν παρέστη ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε δικαίωμα ψήφου. Η ΑΕΚ επειδή αγωνίζεται στην Β’ Εθνική δεν είχε δικαίωμα εκπροσώπησης, αλλά συντάσσεται με τον Παναθηναϊκό και το «Δικέφαλο του Βορρά». 

Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, είπε ότι «και στην προηγούμενη επέκταση κάποιοι προσχώρησαν στην πορεία. Μέχρι το 2017 πολλά μπορεί να γίνουν». 

Για τη νέα σύμβαση του ΟΠΑΠ προτάθηκε η σύσταση Επιτροπής, που θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους πριν φέρει το θέμα προς ψήφιση. Αυτή την Επιτροπή, που θα ασχοληθεί και με την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου της ΑΕΚ, συνθέτουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. 

Δεν συζητήθηκε η πρόταση της ΠΑΕ Εργοτέλης για υποβιβασμό δύο ομάδων αντί τεσσάρων, με τον Μποροβήλο να τονίζει πως έχει ήδη εγκριθεί η συμμετοχή 16 ομάδων στο επόμενο πρωτάθλημα.
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr