GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από τη Ρουμανία στην Ξάνθη – Ξεναγήθηκαν στην περιοχή

-Βρέθηκαν για δύο σχεδόν ημέρες στον Νομό στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Περιφέρεια ΑΜΘ  -Τους υποδέχθηκε και ο συμπατριώτης τους και ...

-Βρέθηκαν για δύο σχεδόν ημέρες στον Νομό στο πλαίσιο περιοδείας τους στην Περιφέρεια ΑΜΘ 
-Τους υποδέχθηκε και ο συμπατριώτης τους και προπονητής της Skoda Ξάνθη

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Πέμπτη και την Παρασκευή πολυπληθής ομάδας Ρουμάνων επισκεπτών, αποτελούμενη από Δημοσιογράφους και Τουριστικούς πράκτορες, στο πλαίσιο πενθήμερης περιοδείας τους στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας. 

Οι επισκέπτες έδωσαν αρχικά το παρών σε δείπνο που δόθηκε προς τιμή τους σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης, το βράδυ της Πέμπτης, από την Περιφέρεια ΑΜΘ και στόχο είχε να γνωρίσουν τους δημοσιογράφους της περιοχής αλλά και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό. 

Μάλιστα, στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο συμπατριώτης τους και προπονητής της Skoda Ξάνθη Ρασβάν Λουτσέσκου ο οποίος μιλώντας στα Ρουμάνικα καλωσόρισε τους συμπατριώτες του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περιοχή, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για τους κατοίκους της Ξάνθης όσο και για τις ομορφιές της. Παράλληλα, οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον προπονητή της Skoda από τον οποίο ζήτησαν στοιχεία για την ακριτική ομάδα αλλά και την έως τώρα παρουσία του στον πάγκο αυτής. 

Το πρωί της επόμενης οι Ρουμάνοι ξεναγήθηκαν στον Νομό, γνωρίζοντας από κοντά τόσο την Παλιά Πόλη όσο και τον Νέστο ενώ όπως ανέφεραν οι ίδιοι, έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι από τα όσα αντίκρισαν στην περιοχή. Μάλιστα στον Νέστο υπήρξαν συναντήσεις και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στην Ξάνθη είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν γόνιμες συζητήσεις με ανθρώπους που παρουσιάζουν δραστηριότητες στον κλάδο του τουρισμού. 

Μιλώντας με τους Δημοσιογράφους της Ξάνθης, οι εκπρόσωποι του Τύπου από τη Ρουμανία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα όσα είδαν στην Ξάνθη, την οποία έως τώρα δεν γνώριζαν τόσο καλά ενώ σε κάθε επίσκεψή τους φρόντιζαν να απαθανατίζουν ό,τι έβρισκαν ενδιαφέρον και να ζητούν περαιτέρω στοιχεία για αυτό, ώστε να προχωρήσουν στην παραγωγή του αντίστοιχου δημοσιογραφικού υλικού για τα Μέσα στα οποία εργάζονται.  

Η επίσκεψη προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας ΑΜΘ και αποσκοπεί στην τουριστική ανάδειξη της Περιφέρειας στη Ρουμανία με την ταυτόχρονη προσέλκυση τουριστών από τη γειτονική χώρα.