GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Πρόβλεψη για αύξηση των τουριστών - Πάνω από 13.000 περιμένουν κατά τη διάρκεια της σεζόν!

Συνολικά 21 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν από τον επόμενο μήνα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου στο επιβατικό λιμάνι Απόστολος Παύλος της Κ...

Συνολικά 21 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν από τον επόμενο μήνα και μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου στο επιβατικό λιμάνι Απόστολος Παύλος της Καβάλας σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων που έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, μεταφέροντας περισσότερους από 13.000 επιβάτες που κατά κύριο λόγο θα επισκεφθούν την πόλη της Καβάλας και τον φημισμένο αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Ο αριθμός των 21 κρουαζιερόπλοιων είναι από τους μεγαλύτερους της τελευταίας πενταετίας και σύμφωνα με τις δηλώσεις της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα καταδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική που χρόνο με τον χρόνο αποκτάει το λιμάνι της Καβάλας.

Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι, είχαν καταπλεύσει στο «Απόστολος Παύλος» 26 κρουαζιερόπλοια, με μόλις 16 κρουαζιερόπλοια που είχαν καταπλεύσει το 2013. Όπως τόνισε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου «δεν αποκλείεται ο αριθμός των αφίξεων να παρουσιάσει και άλλη μικρή αύξηση καθώς τα τελευταία χρόνια το λιμάνι της Καβάλας έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο λιμανιών της Μεσογείου που διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές για να φιλοξενήσει μεγάλα τουριστικά σκάφη».
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ