GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πράσινο φως για 6 παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης – Νέος εξοπλισμός και συμμόρφωση

Το πράσινο φως για την νόμιμη επαναλειτουργία, σε πρώτο στάδιο, 6 παιδικών χαρών κατά μήκος του Δήμου Ξάνθης, έδωσαν το μεσημέρι της Μ. Δε...

Το πράσινο φως για την νόμιμη επαναλειτουργία, σε πρώτο στάδιο, 6 παιδικών χαρών κατά μήκος του Δήμου Ξάνθης, έδωσαν το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του οργάνου καταρτίστηκαν οι όροι για τον διαγωνισμό του έργου “προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών”, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη συμμόρφωση των χώρων παιδικής αναψυχής με τις ισχύουσες διατάξεις του νέου νομικού πλαισίου. 

Όπως είναι γνωστό, ήδη εδώ και μήνες, το σύνολο των παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης – όπως και σχεδόν σε όλους τους Δήμους της χώρας – κρίθηκαν ως ακατάλληλες και απαγορεύτηκε η χρήση τους από τους πολίτες. Ακολούθως ο Δήμος προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για τη νομιμοποίηση των χώρων, δηλαδή για την απομάκρυνση του υπάρχοντος εξοπλισμού και την αντικατάστασή του από νέο, σύγχρονο, και σύμφωνο με τις προϋποθέσεις που θέτει η νομοθεσία. 

Σε πρώτο στάδιο ο Δήμος προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για 6 παιδικές χαρές και πιο συγκεκριμένα αυτές στην Σταυρούπολη, στα Κιμμέρια, την Χρύσα, τη Σάρδεων (2), την Νεάπολη και την Καλλιθέα.