GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πάρτι "φοροδιαφυγής" και στη Θράκη - Νέα λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ!

Νέα «λαβράκια» έβγαλε το ΣΔΟΕ έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησε σε όλη την επικράτεια. Τα αποτελέσματα των ελεγχών είναι ιδιαίτερ...

Νέα «λαβράκια» έβγαλε το ΣΔΟΕ έπειτα από ελέγχους που πραγματοποίησε σε όλη την επικράτεια.

Τα αποτελέσματα των ελεγχών είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και καταγράφουν φοροδιαφυγή σε όλα τα... μήκη και πλάτη της Ελλάδας με συνταξιούχους, επιχειρηματίες, γιατρούς και εταιρείες να έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
1) Δημόσιος υπάλληλος προσαύξησε αδικαιολόγητα την περιουσία του κατά 163.723,10 €, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πηγή ή την αιτία προέλευσης.

2) Δύο (2) ιατροί, προσαύξησαν αδικαιολόγητα την περιουσία τους κατά 492.526,01 € και 231.700,00 € αντίστοιχα, χωρίς, να μπορούν να δικαιολογήσουν την πηγή ή την αιτία προέλευσης.

3) Φυσικό πρόσωπο, που δραστηριοποιείται στον τομέα των διακοσμήσεων προσαύξησε αδικαιολόγητα την περιουσία του κατά 411.296,36 €, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πηγή ή την αιτία προέλευσης.

4) Φυσικό πρόσωπο, ιδιώτης, προσαύξησε αδικαιολόγητα την περιουσία του κατά 198.010,00 € χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την πηγή ή την αιτία προέλευσης.

5) Κοινοπραξία εργολάβων, υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις μεταβίβασης, σε 73 περιπτώσεις, δηλώνοντας ανακριβές τίμημα πλέον των αναγραφομένων, συνολικού ύψους 8.744.311,68 €.

6) Εταιρεία Ιδιοκτησίας Ακινήτων, υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις μεταβίβασης, δηλώνοντας ανακριβές τίμημα πλέον των αναγραφομένων, συνολικού ύψους 140.594,90 €.

7) Οκτώ (8) επιχειρήσεις έλαβαν παράνομα φορολογικά στοιχεία (εικονικά) με σκοπό την μη απόδοση του ΦΠΑ και την μείωση του φορολογητέου εισοδήματος . Το ύψος των ανύπαρκτων συναλλαγών ανέρχεται σε 5.322.832,00 €.

Επίσης από έρευνα της Υπηρεσίας ανακαλύφθηκαν τρείς (3) παράνομες υπαίθριες δεξαμενές καυσίμων από τις οποίες διακινούνταν σε καθημερινή βάση 1,5 – 2 τόνοι καυσίμων. Εντοπίσθηκε επίσης παράνομη εγκατάσταση μετάγγισης υγραερίου, από παράνομη υπέργεια δεξαμενή – βυτίο, με κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και τη δημόσια υγεία.