GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ολοκληρώθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ξάνθη (+ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 4 Απρίλη πραγματοποιήθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ξάνθη με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών από πολλά σχολεία της πόλης. ...

Το Σάββατο 4 Απρίλη πραγματοποιήθηκε το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Ξάνθη με τη συμμετοχή δεκάδων μαθητών από πολλά σχολεία της πόλης. 

Οι μαθητές όλο το προηγούμενο διάστημα βοήθησαν στη διάδοση και τη διεξαγωγή του μαθητικού φεστιβάλ, έφτιαξαν ταμπλό με θέμα "ΕΕ vs Νεολαία" και "Εκπαιδευτικό σύστημα στη Σ.Ε. vs Εκπαιδευτικό σύστημα στην ΕΕ", κάνοντας δική τους υπόθεση την επιτυχία του φεστιβάλ. 

Το πρόγραμμα άνοιξε με το μαθητικό συγκρότημα "Counting stars" απ΄το 2ο ΓΥΜ, 1ο ΓΕΛ και 3ο ΓΕΛ, ακολούθησαν οι "EVMIS" απ' το 1ο ΓΕΛ και 1ο ΓΥΜ και οι "Last Moments" απ΄ το 4ο ΓΕΛ και 1ο ΕΠΑΛ. 

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Αναστασία Οικονομίδου, μέλος του ΣΠ της ΑΜΘ της ΚΝΕ, με θέμα "Το σχολείο των αναγκών μας".

Έπειτα το πρόγραμμα συνεχίστηκε σε hip hop ήχους από τους "Comitato", beat box από μαθητές από το Μουσικό σχολείο, και έκλεισε με καραόκε από μαθήτριες από το 3ο ΓΕΛ, το 1ο ΓΕΛ και το 1ο ΓΥΜ.

Παράλληλα στο χώρο λειτουργούσε fun quiz, βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής καθώς και ταβέρνα-μπαρ. Τα ταμπλό που βρίσκονταν στο χώρο τράβηξαν το ενδιαφέρον των μαθητών, ενώ πολλοί ήταν οι μαθητές που συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια σχετικά με το πώς είναι το σχολείο τους και συζήτησαν με βάση το κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ "ΕΕ vs Νεολαία....σκέψου έξω από τα όρια του συστήματος".