GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Μύρισε” καλοκαίρι στην Ξάνθη – Άρχισαν οι εξορμήσεις και οι βουτιές στον Νέστο! (+ΦΩΤΟ)

-Δεύτερη μέρα του Πάσχα και αρκετοί επέλεξαν τα Τέμπη του Νέστου για ξένοιαστες εξορμήσεις  -Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης ώθη...

-Δεύτερη μέρα του Πάσχα και αρκετοί επέλεξαν τα Τέμπη του Νέστου για ξένοιαστες εξορμήσεις 
-Οι πρώτες ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης ώθησαν πολλούς κατοίκους σε σύντομα ταξιδάκια 

Ξένοιαστες στιγμές δίπλα στον ποταμό του Νέστου επέλεξαν να περάσουν αρκετοί κάτοικοι της Ξάνθης, και των γύρω περιοχών, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Οι ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, μετά από ένα ομολογουμένως ιδιαίτερα μεγάλο διάστημα κακοκαιρίας, φαίνεται πως ώθησαν αρκετούς στο να επιλέξουν σύντομες εξορμήσεις στη φύση, απολαμβάνοντας μερικές ξένοιαστες στιγμές δίπλα στο απαράμιλλο φυσικό κάλλος του Νομού. 

Την Κυριακή του Πάσχα, δεκάδες ήταν αυτοί που, βλέποντας την άνοδο της θερμοκρασίας, επέλεξαν να σουβλίσουν πλάι στο κύμα στήνοντας ψησταριές και σούβλες είτε στα Λιμάνια του Νομού είτε στις παραλίες και τις παραθαλάσσιες κατοικίες. 

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και τη Δευτέρα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, με τον ήλιο να παραμένει στη θέση του και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και άλλο. Ο Νέστος, που βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά από τον αστικό ιστό της πόλης, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όσους λατρεύουν τη φύση και επιζητούν λίγη δροσιά και γαλήνη. 

Ήδη από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στην περιοχή των Τοξοτών και της Γαλάνης, απολαμβάνοντας από κοντά τον Νέστο. Μάλιστα οι πιο τολμηροί προχώρησαν και στις πρώτες τους βουτιές, επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να φέρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά τους το καλοκαίρι. Άλλοι προτίμησαν να παραμείνουν δίπλα στο ποτάμι για ώρες, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τον ήλιο, τρώγοντας και παίζοντας. 

Η περιοχή, που ελκύει κατοίκους αλλά και τουρίστες, προσφέρει δυνατότητες διασκέδασης αλλά και χαλάρωσης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.