GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μοίρασε 450 δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή των Βαΐων ετοιμάσθηκαν από την Ιερά Μητρόπολή μας και διενεμήθηκαν μέσω των Ενοριών έως και τη Μεγάλη Τρίτη, 450 δέματα σε εμπ...

Την Κυριακή των Βαΐων ετοιμάσθηκαν από την Ιερά Μητρόπολή μας και διενεμήθηκαν μέσω των Ενοριών έως και τη Μεγάλη Τρίτη, 450 δέματα σε εμπερίστατες οικογένειες από τη Λυκόφη μέχρι τη Σαμοθράκη για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα. 

Το κάθε δέμα περιείχε μέσα τα κάτωθι είδη:
1 κιλό ρύζι
1 πακέτο πέννες
1 κιλό αλεύρι
2 πακέτα μακαρόνια
1 λίτρο λάδι
1 σαλάμι
1 λίτρο κρασί
500 γραμ. τυρί φέτα
3 συσκευασίες σάλτσα
500 γραμ. τζατζίκι
2 πακέτα βιτάμ
3 γάλατα εβαπορέ
1 κιλό ζάχαρη
1 κοτόπουλο
1 πακέτο κριθαράκι
1 κιλό μπριζόλες

Σε σχετική της ανακοίνωση η Μητρόπολη επισημαίνει πως "ευχαριστούμε όλους τους Χριστιανούς της Επαρχίας μας που γνωρίζουν και εμπιστεύονται το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολή μας και συμμετέχουν εμπράκτως σ’ αυτό, δίνοντας από το υστέρημά τους στους δίσκους που περιεφέρθησαν στους Ιερούς Ναούς μας κατά τους Α’ Χαιρετισμούς και κατά την Κυριακή των Βαΐων. Από το προϊόν των δυο αυτών δίσκων ετοιμάσθηκαν τα δέματα που διενεμήθησαν αυτές τις ημέρες στους απόρους αδελφούς μας της Επαρχίας μας. Η Μητρόπολή μας συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες των  συμπατριωτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου κι όχι μόνο κατά τις εορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα μέσω των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριών της. Καλή Ανάσταση!".