GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μετέφεραν με βάρκα 6 μετανάστες στη χώρα – Άλλοι 30 περίμεναν στην Τουρκία για να μπουν

Σύλληψη 2 αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε 6 μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθησαν την Τετάρτη (29-4-20...

Σύλληψη 2 αλλοδαπών διακινητών οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε 6 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (29-4-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή του Δίλοφου Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 29 και 31 ετών, οι οποίοι διευκόλυναν την είσοδο στη χώρα σε έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας. 

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. 

Με τη σύλληψη των δραστών απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος, σε άλλους 30 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.     

Κατασχέθηκαν μια (1) πλαστική βάρκα και δύο (2) κουπιά. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.