GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δρομολογείται η μετακίνηση των συνεργείων του Δήμου Ξάνθης στον πρώην “Καπνικό Σταθμό”

-Ο Δήμος αιτείται την αλλαγή χρήσης του ακινήτου που του έχει παραχωρηθεί ώστε να γίνει η μεταφορά Στην περιοχή του πρώην Καπνικού Στα...


-Ο Δήμος αιτείται την αλλαγή χρήσης του ακινήτου που του έχει παραχωρηθεί ώστε να γίνει η μεταφορά

Στην περιοχή του πρώην Καπνικού Σταθμού, απέναντι από το Κλειστό Γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης επί της οδού Θεοδώρου Δούκα, φαίνεται πως πρόκειται να μεταφερθούν τα συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης. 

Πρόκειται για τις υπηρεσίες που στεγάζονται σήμερα παραπλεύρως του κτιρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης και ήδη από πλευράς του Δήμου δρομολογείται η μετακίνησή τους σε άλλον χώρο. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να αιτηθεί την αλλαγή χρήσης στο ακίνητο που βρίσκεται ο πρώην Καπνικός Σταθμός, ώστε να καταστεί εφικτή η μεταφορά των συνεργείων. Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημάνθηκε, το ακίνητο παραχωρήθηκε το 2004 στον Δήμο Ξάνθης για χώρους άθλησης, πολιτισμού και εκπαίδευσης. 

Για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των συνεργείων θα πρέπει να γίνει αλλαγή των όρων χρήσης του ακινήτου ώστε να συμπεριληφθούν και άλλες χρήσεις δημοσίου χαρακτήρα. Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και από τα μέλη του Δ.Σ. Ξάνθης στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου.