GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκλωβίστηκε σε ταράτσα οικοδομής γλάρος στην Ξάνθη – Σωτήρια επέμβαση των Πυροσβεστών

-Είχε σφηνώσει στα κάγκελα το απόγευμα της Δευτέρας και η ζωή του βρέθηκε σε κίνδυνο  -Σώθηκε χάρη στην σωτήρια επέμβαση 3 Πυροσβεστών π...

-Είχε σφηνώσει στα κάγκελα το απόγευμα της Δευτέρας και η ζωή του βρέθηκε σε κίνδυνο 
-Σώθηκε χάρη στην σωτήρια επέμβαση 3 Πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο άμεσα

Σε κίνδυνο βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένας γλάρος στην Ξάνθη, που εγκλωβίστηκε σε κάγκελα ταράτσας επί της οδού Χατζησταύρου. 

Το πτηνό είχε σφηνώσει στα κάγκελα και δεν μπορούσε να κινηθεί και μόλις αυτό έγινε αντιληπτό ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 3 άνδρες που με μεγάλη προσπάθεια και επιμονή κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον γλάρο χωρίς να τραυματιστεί και στη συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο. 

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στην ταράτσα πολυώροφης οικοδομής ωστόσο έγινε αντιληπτό από την γειτονία. Κάτοικοι της περιοχής σε επικοινωνία τους με το ThrakiToday ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πράξη τους αλλά και την ευαισθησία που επέδειξαν για την απευλευθέρωση του ζώου. 

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που άνδρες της Πυροσβεστικής προχωρούν σε κάτι αντίστοιχο, επιχειρώντας για τη διάσωση εγκλωβισμένων ζώων επιδεικνύοντας τον αντίστοιχο επαγγελματισμό. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός περιστεριού που το βράδυ της Μ. Τετάρτης είχε εγκλωβιστεί σε εξωτερική μονάδα κλιματιστικού στην Ξάνθη και πάλι επενέβη η Πυροσβεστική, με το προσωπικό της να διασώζει το άτυχο πτηνό. Στο παρελθόν γάτες, αλλά και πάσης φύσεως αδέσποτα που έχουν βρεθεί σε κίνδυνο σώθηκαν επίσης χάρη στην ευαισθησία που επέδειξαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.