GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έβαλαν... κάτω 15.000 πέη και τα μέτρησαν! Τι βρήκαν;

Πρόκειται για μια άκρως επιστημονική έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε στην Επιστημονική Επιθεώρηση Ουρολογίας, BJU, και δείχνει ότι μετά από έρ...

Πρόκειται για μια άκρως επιστημονική έρευνα η οποία δημοσιεύθηκε στην Επιστημονική Επιθεώρηση Ουρολογίας, BJU, και δείχνει ότι μετά από έρευνα σε 15.000 ανδρικά μόρια σε όλο τον κόσμο οι επιστήμονες κατέληξαν στον μέσο όρο του μεγέθους του ανδρισμού....

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την έρευνα το μέσο μέγεθος του ανδρικού μορίου σε στύση είναι 13,12 εκατοστά και 9,16 όταν δεν είναι σε στύση.

Τα αποτελέσματα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν καθυσηχαστικά για τους περισσότερους άνδρες στον κόσμο αφού θα διαπιστώσουν ότι ο μέσος όρος που προκύπτει από αυτή την έρευνα περιλαμβάνει πολλούς από αυτούς...

Οι μετρήσεις αυτές έγιναν και για έναν άλλο λόγο. Φτιάχτηκε ένα γράφημα το οποίο θα χρησιμοποιούν οι γιατροί που κουράρουν άνδρες οι οποίοι έχουν το λεγόμενο στρες του μικρού μορίου.

Η έρευνα αυτή κατέδειξε ότι μόλις το 2,28% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μεγάλο πρόβλημα με το μέγεθος του μορίου του, πρόβλημα το οποίο πολλές φορές οδηγεί σε αντικοινωνικές συμπεριφορές, σε κατάθλιψη, ακόμα και στην αυτοκτονία.

Στην έρευνα πήραν μέρος 15.000 άνδρες από όλο τον κόσμο ηλικίας από 17 έως 91 ετών σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και στις ΗΠΑ.

Η ερευνητική ομάδα κατέληξε επίσης στο ενδιαφέρον συμπέρασμα ότι το μέγεθος δεν έχει να κάνει με την φυλή. Επίσης δεν έχει σε καμία περίπτωση σχέση το μέγεθος του ποδιού με το μέγεθος του μορίου όπως πιστεύεται. 

σ.σ. Πάντως τα αποτελέσματα της έρευνας μοιάζουν και λίγο με πρωταπριλιάτικο αστείο......
Business Insider