GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπήκε σε σούπερ μάρκετ της Καβάλας, ψώνισε και πλήρωσε με... όπλο! Ληστεία με δράστη 31χρονο

-Έκανε τα ψώνια του, πλησίασε στο ταμείο και έδειξε στον υπάλληλο ένα πιστόλι! Τον φόβο και τον τρόμο έζησε το απόγευμα της Τετάρτης έ...

-Έκανε τα ψώνια του, πλησίασε στο ταμείο και έδειξε στον υπάλληλο ένα πιστόλι!

Τον φόβο και τον τρόμο έζησε το απόγευμα της Τετάρτης ένας υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας όταν είδε έναν εκ των πελατών να τον σημαδεύει με όπλο ζητώντας του όλα τα χρήματα από το ταμείο! 

Αντί για λεφτά έδειξε όπλο! 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 31χρονος άνδρας προσποιούμενος τον πελάτη, εισήλθε στο κατάστημα  και προσεγγίζοντας το ταμείο για να πληρώσει για αγορά προϊόντος που είχε πραγματοποιήσει, απείλησε με πιστόλι τον 32χρονο υπάλληλο του καταστήματος και αφού αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.  

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του
Από τις έρευνες των Αστυνομικών που ακολούθησαν τακτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και κατασχέθηκε μία φιάλη αλκοολούχου ποτού που είχε αφαιρέσει από το σούπερ μάρκετ. 

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σύσταση – συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.