GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση στην Ξάνθη για τις απεργίες της Χαλυβουργίας και της Κόκα Κόλα

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η εκδήλωση της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ για τις απερ...

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα η εκδήλωση της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ για τις απεργίες της Χαλυβουργίας και της Κόκα Κόλα στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των απεργών της Κόκα Κόλα που παρουσίασαν τον πολύμηνο απεργιακό αγώνα που κάνουν ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης. Ο Γιώργος Ευθυμιάδης, απεργός της Κόκα Κόλα αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η απεργία και την πορεία της μέχρι και σήμερα, στην ανάγκη έμπρακτης στήριξης από όλους τους εργαζόμενους ώστε να είναι νικηφόρος. Στη συνέχεια ο Κώστας Βογιατζής από τη Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜΕ στάθηκε στα συμπεράσματα που βγαίνουν από τον απεργιακό αγώνα της Χαλυβουργίας, ενώ ακολούθησε πλούσια συζήτηση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή του ντοκιμαντέρ της Θεοδοσίας Γραμματικού για την απεργία της Χαλυβουργίας «non omnis moriar».

Η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 10π.μ. στην Κεντρική Πλατεία.
Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ