GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δώρισαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης (+ΦΩΤΟ)

-Σημαντική δωρεά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης με αφορμή τις γιορτές  Σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά προς το Παιδικό Χωριό ...

-Σημαντική δωρεά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης με αφορμή τις γιορτές 

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική δωρεά προς το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης προχώρησε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ξάνθης το Μ. Σαββάτο. 

Αντιπροσωπεία της Ένωσης παρέδωσε τρόφιμα, κουβέρτες, σεντόνια και είδη καθαριότητας στο Παιδικό Χωριό τα οποία συγκεντρώθηκαν λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, προσφέροντας το δικό της λιθαράκι στη λειτουργία του Παιδικού Χωριού. 

Όπως ανέφερε η κα Αράπη Μαγδαληνή, ταμίας της Διεθνούς Ένωσης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Αλεξανδρούπολη κατά την παράδοση της δωρεάς, “στα πλαίσια των εορτών ευαισθητοποιήθηκαν όλα τα μέλη της Ένωσής μας και το Δ.Σ. και σε ένα μικρό χρονικό διάστημα 20 ημερών συγκεντρώσαμε ότι μπορέσαμε με βάση τις ανάγκες που θεωρήσαμε εμείς ότι έχουν τα παιδιά του Παιδικού Χωριού. Μιλάμε για  τρόφιμα, χαρτικά, παιδικά, σχολικά, πασχαλινά, σεντόνια, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε έστω και λίγο στο έργο που επιτελείται στα Παιδικά Χωριά SOS”. Από τη μεριά του ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού ευχαρίστησε την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για την προσφορά της.