GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανήλικοι έκλεψαν σίδερα από αγρόκτημα στην Κομοτηνή και τα πούλησαν!

Σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος  Συνελήφθησαν τη Μ. Δευτέρα (6-4-2015) το μεσημέρι, ...

Σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος 

Συνελήφθησαν τη Μ. Δευτέρα (6-4-2015) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή αντικειμένων σιδήρου από αγρόκτημα. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 58χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.  

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών, διότι όπως προέκυψε, το ίδιο μεσημέρι είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα στο νομό Ροδόπης, διάφορα αντικείμενα σιδήρου, τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν, έναντι χρηματική αμοιβής, στην επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων του 58χρονου. 

Σημειώνεται ότι οι δράστες, ηλικίας 18, 16 και 15 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.