GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Γιώργος Κολλάρος για τις συντάξεις των άνεργων καρκινοπαθών

Γύρω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι καρκινοπαθείς ( ΕΔΩ ) τοποθετείται ο επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση στον Δή...

Γύρω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι καρκινοπαθείς (ΕΔΩ) τοποθετείται ο επικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Ξάνθης κ. Γιώργος Κολλάρος. 

Χαρακτηριστικά επισημαίνει πως "είναι τουλάχιστον άδικο για το ΚΚΕ να τσουβαλιάζεται με όλο το συρφετό των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου όταν

μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς ότι ήδη από τον περιβόητο νόμο 1902/90 που καθιέρωσε τις απαράδεκτες για τους ανάπηρους συνταξιούξους προϋποθέσεις αλλά και όλους τους μετέπειτα αντιασφαλιστικούς και αντεργατικούς νόμους αποκάλυψε τον χαρακτήρα των μέτρων και καταψήφισε.

Εύκολα μπορεί να το βρει όποιος ενδιαφέρεται τόσο στα πρακτικά του αστικού κοινοβουλίου, όσο και σε μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Επειδή πανομοιότυπο κείμενο κυκλοφορεί σήμερα σε πολλά site, θεωρώ ότι οι καρκινοπαθείς που πλήττονται βάναυσα από αυτό το σύνολο νόμων για την ασφάλιση δεν χρειάζονται γενικεύσεις και αφορισμούς για τους 300 που δεν έχουν όλοι την ίδια μούρη, αλλά έμπρακτη συμπαράσταση και ανάπτυξη αγώνων για την ανατροπή του σπάπιου καπιταλιστικού συστήματος.
Γιώργος Κολλάρος
Επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Ξάνθης
Μέλος της Λαϊκής επιτροπής Ξάνθης".