GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε η «πόρτα-πόρτα» ενημέρωση των κατοίκων της Ξάνθης για την ανακύκλωση!

-Μοιράστηκαν σάκοι ανακύκλωσης με ενημερωτικό υλικό στο Δημαρχείο και στη συνέχεια στην πόλη  «Πόρτα-πόρτα» ξεκίνησε το πρωί της Παρασ...

-Μοιράστηκαν σάκοι ανακύκλωσης με ενημερωτικό υλικό στο Δημαρχείο και στη συνέχεια στην πόλη 

«Πόρτα-πόρτα» ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων της Ξάνθης για την ανακύκλωση η οποία, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, παίρνει σάρκα και οστά στην πόλη. 

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει σταδιακά η τοποθέτηση των μπλε κάδων μέσα στους δρόμους της πόλης ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή ενημερωτικού υλικού για τη χρήση των κάδων, τα απορρίμματα που πρέπει να εναποθέτουν εντός αυτών αλλά και τα οφέλη της ανακύκλωσης. 

Την Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό από τον Δήμο, εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) ξεκίνησαν την καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων του Δήμου Ξάνθης, με την διανομή «πόρτα-πόρτα» σάκων ανακύκλωσης και ενημερωτικού υλικού.

Σε ανακοίνωσή του για τη δράση ο Δήμος επισημαίνει πως «όπως είχε ζητήσει ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, η έναρξη της όλης προσπάθειας ενημέρωσης, ξεκίνησε με μία καθαρά συμβολική κίνηση, από το Δημαρχείο, το σπίτι όλων μας.

Όπως ανέφερε επίσης ο Δήμαρχος, η ανακύκλωση είναι υπόθεση του καθενός από εμάς και θα πετύχει με την ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή του συνόλου των πολιτών.

Εντείνουμε όλοι την προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και κάνουμε την ανακύκλωση τρόπο ζωής».



Δεν υπάρχουν σχόλια