GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξεκινά η ανακύκλωση στην Ξάνθη – Τοποθετούνται μπλε κάδοι και αρχίζει η συγκομιδή!

-Στο… και τέταρτο φαίνεται πως η Ξάνθη μπαίνει δειλά δειλά στον κόσμο της ανακύκλωσης των απορριμμάτων  Σάρκα και οστά φαίνεται πως πα...

-Στο… και τέταρτο φαίνεται πως η Ξάνθη μπαίνει δειλά δειλά στον κόσμο της ανακύκλωσης των απορριμμάτων 

Σάρκα και οστά φαίνεται πως παίρνει η ανακύκλωση στην Ξάνθη, με καθυστέρηση βέβαια ετών, καθώς σύμφωνα με τον Δήμο και το αρμόδιο τμήμα Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Προστασίας σε μερικές ημέρες θα τοποθετηθούν οι μπλε κάδοι μέσα στην πόλη ενώ στις 26 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί και το πρώτο δρομολόγιο συγκομιδής των ανακυκλώσιμων υλικών. 

Ήδη στην εκπνοή του 2014 ο Δήμος παρέλαβε 846 μπλε κάδους ενώ προσφάτως και αφού διεκπεραιώθηκαν γραφειοκρατικά ζητήματα που είχαν ανακύψει, παραλήφθηκαν και 4 απορριμματοφόρα οχήματα. 

Ακολουθεί πλέον ενημερωτική καμπάνια των κατοίκων της περιοχής, στους οποίους θα διανεμηθεί σχετικό υλικό ενώ μέχρι τις 14 Απριλίου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και η τοποθέτηση των μπλε κάδων μέσα στην πόλη. 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει πως  «στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος ανακύκλωσης συσκευασιών στο Δήμο Ξάνθης, σας πληροφορούμε πως έχουν ήδη παραδοθεί 846 μπλε κάδοι ανακύκλωσης και 4 απορριμματοφόρα για την συλλογή των συγκεκριμένων κάδων. Τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) θα ξεκινήσουν καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων του Δήμου Ξάνθης, με την διανομή πόρτα-πόρτα σάκων ανακύκλωσης και ενημερωτικού υλικού.

Το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης του προγράμματος ανακύκλωσης έχει ως εξής:
- Έναρξη ενημέρωσης – διανομής σάκου ανακύκλωσης στις 20/03/2015
- Έναρξη τοποθέτησης των μπλε κάδων στις 23/03/2015
- 1ο δρομολόγιο συλλογής στις 26/03/2015
- Ολοκλήρωση ενημέρωσης έως τις 30/03/2015
- Προβλεπόμενη τοποθέτηση του συνόλου των μπλε κάδων μέχρι τις 14/04/2015

Παρακαλούμε για την συνεργασία των δημοτών με τις υπηρεσίες του Δήμου και τους εκπροσώπους της ΕΕΑΑ, με σκοπό την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης στον Δήμο μας.

Η ανακύκλωση θα πετύχει με την ενεργή συμμετοχή, στήριξη και συμβολή όλων των πολιτών κάνοντας την ανακύκλωση τρόπο ζωής και μια καθημερινή διαδικασία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια