GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπόθεση Γιακουμάκη: Τα τελευταία λεπτά της ζωής του – Το τελευταίο τηλεφώνημα

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την οικογένεια Γιακουμάκη. Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε η σορός του παιδιού τους, οι συγγενείς το...

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την οικογένεια Γιακουμάκη. Από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε η σορός του παιδιού τους, οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητούν από τις αρχές να χυθεί άπλετο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα ξεκινά και πάλι από μηδενική βάση. Αυτό σημαίνει ότι ερευνώνται οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες ειδικά το τελευταίο 24ωρο πριν εξαφανιστεί. Επίσης εκτός από το τηλεφωνικό απόρρητο οι αστυνομικοί ερευνούν και τα email του. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν από συγγενικό του πρόσωπο και είχε να κάνει με τους βαθμούς του.

Οι αστυνομικοί κάνουν και πάλι φύλλο και φτερό το δωμάτιο του Βαγγέλη. Ψάχνουν για κάποιο σημείωμα που τυχόν να έχει αφήσει. Ένα ακόμα στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας είναι και το γεγονός ότι μετά το φαγητό κάποιοι φίλοι του είπαν στις καταθέσεις τους ότι τον είδαν να βγαίνει από τις τουαλέτες εκνευρισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια