GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεργασία ΔΠΘ και Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00 στην Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αθανάσιος ...

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00 στην Πρυτανεία του Δ.Π.Θ. ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Καθηγητής κ. Αθανάσιος Καραμπίνης και ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α.) κ. Σταύρος Σταυράκογλου θα υπογράψουν προγραμματική συνεργασία του Πανεπιστημίου και του Ο.Λ.Α. για την υλοποίηση κοινών στόχων, όπως:

Η από κοινού προετοιμασία και υλοποίηση προγραμμάτων και η διεξαγωγή ερευνών  σχετικών με τον Σχεδιασμό, την Οργάνωση, την Ανάπτυξη και την Αξιολόγηση Δομών και Υπηρεσιών, που αφορούν την οργανωτική και διοικητική λειτουργία του Ο.Λ.Α.   

Η ανάπτυξη Προγραμμάτων και Δράσεων που αφορούν την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Δ.Π.Θ. και του Ο.Λ.Α. 

Η σχεδίαση και υλοποίηση Διακρατικών Δράσεων και Συνεργασιών που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

Η ευαισθητοποίηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθώς και των κατοίκων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σχετικά  με την διάχυση αμοιβαίων ωφελειών στην περιοχή. 

Η συνεργασία σε εκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα για τους φοιτητές του Δ.Π.Θ. και του εργαζόμενους του Ο.Λ.Α. και η συνεργασία για την εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για θέματα επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων των επιμέρους δράσεων συστήνεται Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δ.Π.Θ. και εκπροσώπους του Ο.Λ.Α.
Κομοτηνή 12/03/2015
Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια