GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καβάλα

Συνελήφθησαν την Τρίτη (10-3-2015) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλει...

Συνελήφθησαν την Τρίτη (10-3-2015) το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 23χρονος και μια 25χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα :
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 58,9 γραμμαρίων, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 25χρονη, διότι κατείχε στην οικία της μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και μία (1) συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα αμφεταμίνης.
Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια