GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο “πόδι” ο Έβρος για την αντιπυρική προστασία – Σύσκεψη όλων των φορέων

Με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης  και  ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου συνεδρίασαν τη Δευτέρα τα μέλη του Σ...

Με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης  και  ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου συνεδρίασαν τη Δευτέρα τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Έβρου υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς. 

Οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών και των φορέων που συμμετείχαν δήλωσαν στο σώμα το βαθμό ετοιμότητάς τους, τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί για την κατάλληλη προετοιμασία – αντιμετώπιση τυχόν πυρκαγιών, καθώς και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης αυτών. 

Μετά τις πλημμύρες, το βλέμμα στις φωτιές!
Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου συνεχάρη τις υπηρεσίες που συνέδραμαν στην αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ίδιος συντονισμός θα υπάρξει και στην περίπτωση πυρκαγιών. «Όλες οι υπηρεσίες και οι φορείς που εμπλέκονται βρίσκονται σε μεγίστη ετοιμότητα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες στον Έβρο λόγω των πλημμυρών. Δίνουμε βάση στην πρόληψη και την  προετοιμασία. Η αγαστή συνεργασία όλων, εμπλεκόμενων φορέων και αρχών, εθελοντικών ομάδων και ενεργών πολιτών, θεωρώ ότι θα αποδώσει τα μέγιστα σε ενδεχόμενη ανάλογη περίσταση». 

Στη συνεδρίαση παρέστησαν ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μαμαρίκας, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνος Χουβαρδάς, ο Δήμαρχος Σουφλίου Ευάγγελος Πουλιλιός, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Χρήστος Γερακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου Δημήτρης Κεσόγλου, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Σωτήριος Τερζούδης, εκπρόσωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, του στρατού, του ΕΚΑΒ, της ΔΕΗ, της Διεύθυνσης Δασών, των Δασαρχείων, των υπηρεσιών της Π.Ε. Έβρου.