GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρίτωσε το... καλό για τη Skoda Ξάνθη - Νίκησε τον ΟΦΗ και παραμένει σε τροχιά πλέι οφ!

Την τρίτη φετινή της νίκη επί του ΟΦΗ πανηγύρισε η Ξάνθη, επικρατώντας 1-0 στο Γεντί Κουλέ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.  ...

Την τρίτη φετινή της νίκη επί του ΟΦΗ πανηγύρισε η Ξάνθη, επικρατώντας 1-0 στο Γεντί Κουλέ για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Η Ξάνθη νίκησε τον ΟΦΗ για τρίτη φορά φέτος, καθώς αναμετρήθηκαν και στο Κύπελλο! Οι Ακρίτες πήραν την νίκη (1-0) με  πανέμορφο γκολ του Παντελή Καπετάνου και κράτησαν τους Κρητικούς σε δεινή βαθμολογική θέση.

Σκληρό το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του “Θ. Βαρδινογιάννης” και με αρκετή ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε πέντε κίτρινες κάρτες να βγαίνουν από το τσεπάκι του διαιτητή και αρκετές μικρές διακοπές. Το πρώτο μέρος θα.. ξεχαστεί πολύ γρήγορα, με την Ξάνθη να έχει μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει.

Απ' την άλλη, ο ΟΦΗ είχε την καλύτερη ευκαιρία του 45λέπτου, όταν στο 21' ο Ροβίθης μπήκε ωραία από δεξιά, έκανε και το παράλληλο γύρισμα προς τον Περογραμβράκη, ωστόσο ο Μπαξεβανίδης με τρομερή προσπάθεια και τον Κυριακίδη εξουδετερωμένο έσωσε την εστία της Ξάνθης,

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δύο απανωτές ευκαιρίες του ΟΦΗ στο 50'. Η μία με τον Μερεμπασβίλι και η δεύτερη με τον Περογαμβράκη.

Ομως, στο 52' έγινε η “χρυσή” αλλαγή για την Ξάνθη. Στον αγώνα μπήκε ο Καπετάνος στη θέση του Μπελίτς και στο 65' πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Λουσέρο από αριστερά πέρασε ανάμεσα από δύο αντιπάλους και στο γύρισμα του ο Καπετάνος σκόραρε με τρομερό τακουνάκι στην κίνηση!

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης (37’ Τζορτζ), Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μεπρεμπασβίλι, Περογαμβράκης, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής 
Στον πάγκο οι: Αγριμάκης, Μονιάκης, Μανιδάκης, Μαραθιανός 

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπαξεβανίδης, Σολτανί, Παπάζογλου, Βάλτερ (78’ Γουάλας), Ομπόντο, Βασιλακάκης, Φλίσκας (33’ Λουσέρο), Γούτας, Μπέλιτς (52’ Καπετάνος). 
Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Λισγάρας, Ράνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια