GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ψηφιακό σήμα στη Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης - Η DIGEA στέλνει 20 δορυφορικούς δέκτες!

Ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι η Digea, μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, διαμαρτυρίες και ...

Ο Δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι η Digea, μετά από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, διαμαρτυρίες και οχλήσεις, τελικώς, με επιστολή της γνωστοποίησε την αποστολή είκοσι (20) δορυφορικών δεκτών, οι οποίοι αφορούν την τροφοδοσία του τηλεοπτικού σήματος μέσω δορυφορικής λήψης των τοπικών αναμεταδοτών σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης.

Ο κ. Δημαρχόπουλος σε σχετική του απάντηση προς την εταιρεία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευόδωση των προσπαθειών και για την προσωρινή λύση που δόθηκε από την DIGEA η οποία έχει την ευθύνη του ψηφιακού σήματος, αφού η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης δεν συμπεριλαμβανόταν στον αρχικό της σχεδιασμό.

"Η Δημοτική  Ενότητα Σταυρούπολης", όπως ανέφερε στην απαντητική επιστολή του ο Δήμαρχος, "είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα σημαντικά φυσικά, πολιτιστικά και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά και προοπτικές, χρήζει δε, την αμέριστη στήριξη όλων μας".

Τόνισε επίσης, ότι το "ζήτημα έχει τεράστιες κοινωνικές και οικονομικές διαστάσεις και κρίνεται απαραίτητο να λυθεί οριστικά, με την κάλυψη όλης της περιοχής με ψηφιακό σήμα, έτσι ώστε να μην μείνουν ο τόπος μας και οι πολίτες χωρίς τηλεοπτική πρόσβαση".

Δεν υπάρχουν σχόλια