GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πρώτη δύναμη ο “Δημόκριτος” στις εκλογές των Αστυνομικών – Ικανοποίηση για τη συμμετοχή

-Νέο Δ.Σ. με αέρα αλλαγής μετά και την ολοκλήρωση των εκλογών  Πρώτη δύναμη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Συνδικαλισ...


-Νέο Δ.Σ. με αέρα αλλαγής μετά και την ολοκλήρωση των εκλογών 

Πρώτη δύναμη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης αναδείχθηκε η παράταξη “Δημόκριτος” Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης. 

Οι εκλογές στα συνδικαλιστικά των Αστυνομικών ξεκίνησαν τη Δευτέρα και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν και άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων. Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχαν δύο παρατάξεις με αποτέλεσμα να αυξηθεί και ο αριθμός των Αστυνομικών Υπαλλήλων που διεκδικούσαν την ψήφο των συναδέλφων τους. 

Αυτό φάνηκε να χαροποιεί ιδιαίτερα τους συνδικαλιστές, μιας και υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις εκλογές. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του συνδικαλιστικού οργάνου των Αστυνομικών, με τη συμμετοχή να κρίνεται ως άκρως ικανοποιητική.

Οι δύο παρατάξεις που συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν η Νέα Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης “Δημόκριτος” και η Αδέσμευτη Συνδικαλιστική  Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης που λαμβάνουν από 4 και 3 έδρες αντίστοιχα στο νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Η Νέα Κίνηση ΔΗΜΌΚΡΙΤΟΣ εκλέγει 4 από τα 7 μέλη του ΔΣ,
ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Πέτρος
ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος
ΖΑΡΑΣ Κωνσταντίνος
ΛΑΒΤΖΗΣ Δημήτριος

Η Αδέσμευτη Κίνηση εκλέγει τα 3 από τα 7 μελη του ΔΣ,
ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ Απόστολος
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ανέστης
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος

Για την ελεγκτική επιτροπή
ΤΣΑΠΑΡΛΗΣ Ιωάννης
ΖΑΡΑΣ Γεώργιος
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Απόστολος

Αντιπρόσωπος για το Τοπικό Συμβούλιο Μεταθέσεων ο ΧΟΥΦΤΕΡΗΣ Νικόλαος.  

Το νέο Δ.Σ. αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να συγκληθεί σε σώμα. Οι δύο παρατάξεις εκλέγουν και από 3 αντιπροσώπους στην ΠΟΑΣΥ. Πρόκειται για τους (Δημόκριτος) ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Πέτρος. ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ Νικόλαος και ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ Γεώργιος, (Αδέσμευτη Κίνηση) ΜΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΚΑΝΔΥΛΑΚΗΣ Απόστολος, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ανέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια