GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσπάθησε να μπει στη χώρα με κλεμμένο διαβατήριο – Τον τσίμπησαν στους Κήπους του Έβρου

Συνελήφθη το Σάββατο (21-3-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της ...

Συνελήφθη το Σάββατο (21-3-2015) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.  

Ειδικότερα, ο 25χρονος επιβαίνοντας σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Τουρκία – Γερμανία, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι το διαβατήριο, των γαλλικών αρχών, που κατείχε και επέδειξε ο δράστης, ανήκει σε άλλο άτομο, ενώ είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Γαλλίας, ως έγγραφο κλεμμένο – υπεξαιρεθέν – απολεσθέν.        

Κατασχέθηκε το παραπάνω διαβατήριο. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.