GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλημμύρισε το Νοσοκομείο Κομοτηνής από την κακοκαιρία – Χωριά ντύθηκαν στα λευκά (+VIDEO)

-Προβλήματα σε όλη τη Θράκη αλλά και την Καβάλα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας  Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Κομοτηνή η κακοκαιρ...

-Προβλήματα σε όλη τη Θράκη αλλά και την Καβάλα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας 

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στην Κομοτηνή η κακοκαιρία που έπληξε τη Θράκη ήδη από το απόγευμα της Παρασκευής. 

Η έντονη και συνεχής βροχόπτωση μετέτρεψε τους δρόμους κατά μήκος του Νομού σε ορμητικούς χειμάρρους, ενώ σπίτια και αυλές πλημμύρισαν ενώ εγκλωβίστηκαν κτηνοτροφικές μονάδες. 

Το υπόγειο του Νοσοκομείου πλημμύρισε επίσης, με τους εργαζόμενους να δίνουν μάχη για να διασώσουν τον εξοπλισμό και τα υλικά που βρίσκονταν εντός αυτού. 

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, το πρωί του Σαββάτου εκκενώθηκε ένα μοναστήρι στη Ροδόπη, με τη βοήθεια ανδρών της ΕΜΑΚ, ενώ πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων οδηγών, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπου το ύψος του χιονιού φτάνει και τους 80 πόντους.

Την ίδια στιγμή ο ποταμός  Βοζβόζης φούσκωσε ενώ πλημμύρισαν αγροτικές καλλιέργειες. Η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις τόσο εντός της πόλης όσο και στους αγροτικούς οικισμούς. 

Η ορεινή περιοχή ντύθηκε στα λευκά, όπως άλλωστε και στην Ξάνθη, ενώ το βράδυ της Παρασκευής παρατηρήθηκαν προβλήματα στον μεθοριακό σταθμό με τη Βουλγαρία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια