GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πήρε σκάλα και ανέλαβε δράση ο Δήμαρχος Ξάνθης για την επικίνδυνη στάση στην Χρύσα!

-Ανέλαβε δράση ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για την επίλυση του προβλήματος  -Παρά το γεγονός βέβαια πως υπάρχει... Αντιδήμαρχος Καθημε...

-Ανέλαβε δράση ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος για την επίλυση του προβλήματος 
-Παρά το γεγονός βέβαια πως υπάρχει... Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας!
-Μετά τη δημοσιοποίησή του και τις επισημάνσεις για τους κινδύνους από το ThrakiToday.com 

Πάνω σε μια σκάλα στο κέντρο της Χρύσας έβλεπαν το πρωί της Κυριακής τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής, να εργάζεται για την επισκευή της επικίνδυνης στάσης αστικών λεωφορείων επί της οδού Ηλία Γεραγά. 

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος, από το ThrakiToday.com, που υπήρχε στην εν λόγω κατασκευή, που κυριολεκτικά είχε καταστραφεί (τμήματά της βρίσκονταν πεταμένα στο έδαφος ή ήταν έτοιμα να αποσχιστούν) η αντίδραση του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου ήταν άμεση. 

Παρά το γεγονός βέβαια πως υπάρχει Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τη βελτίωση της “καθημερινότητας”, το πρόβλημα που απασχολούσε εντόνως τους περιοίκους παρέμενε άλυτο, ενώ πριν από λίγες ημέρες λίγο έλειψε να σημειωθεί ατύχημα μιας και τα τμήματα της στάσης παρασύρονταν από τον άνεμο, που τα μετέφερε στον δρόμο με ορατό τον κίνδυνο για τους περαστικούς και τους διερχόμενους οδηγούς. Πρόκειται για τον κ. Μανόλη Τσέπελη, ο οποίος άλλωστε είναι και κάτοικος της περιοχής. 

Ο Δήμαρχος ανέλαβε δράση για την επίλυση του προβλήματος και μετέβη στο σημείο το πρωί της Κυριακής μαζί με συνεργείο του Δήμου, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό της στάσης καθώς και για την απομάκρυνση των επικίνδυνων τμημάτων αυτής που είχαν σπάσει. Μάλιστα οι εργασίες βελτίωσαν και την ορατότητα των διερχόμενων οδηγών.

Η στάση πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την μέχρι πρότινος επικίνδυνη κατασκευή, κάτι που φάνηκε να ικανοποιεί τους κατοίκους της περιοχής. Ένα μεγάλο τμήμα της, που ήταν είχε υποστεί σοβαρές φθορές, απομακρύνθηκε πλήρως για την ασφάλεια των πολιτών.