GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πήρε φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής στην Ξάνθη για την κακοκαιρία!

-Δέχθηκε 39 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και επενέβη σε 10 περιπτώσεις πεσμένων δέντρων  Φωτιά πήρε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστ...

-Δέχθηκε 39 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και επενέβη σε 10 περιπτώσεις πεσμένων δέντρων 

Φωτιά πήρε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστική στην Ξάνθη από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή. 

Η αδιάκοπη βροχόπτωση, η χιονοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν μια σειρά από προβλήματα, ενώ πολίτες εγκλωβίστηκαν στα ορεινά.  

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού επενέβησαν συνολικά σε  39  αντλήσεις υδάτων, 10 κοπές δέντρων, 1 τροχαίο ατύχημα και σε 2 περιπτώσεις διάσωσης ατόμων, οι οποίοι είχαν αποκλειστεί λόγω μεγάλο ύψος χιονιού, στα ορεινά του Νομού. 

Οι διασώσεις έγιναν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση διάσωσης, είχαν αποκλειστεί σε ορεινή περιοχή του χωριού Σάτρες, στην τοποθεσία ΄΄ Τσαλαπετεινός ΄΄,  8 άτομα τα οποία μετά και από την συνδρομή ειδικού ερπυστριοφόρου οχήματος της 4ης ΕΜΑΚ Κομοτηνής, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν υγιείς σε ασφαλή χώρο. 

Στη συνέχεια με το ίδιο ερπυστριοφόρο όχημα, απεγκλωβίστηκαν και 2 Αστυνομικοί Υπάλληλοι, από το συνοριακό φυλάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου, στο οποίο είχαν αποκλειστεί, λόγω μεγάλου ύψους χιονιού.

Στο πόδι όλες οι υπηρεσίες και το Δασαρχείο
Ι.Χ. σκεπάστηκε από το χιόνι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια