GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η θεομηνία έφερε και... χαμόγελα στην Ξάνθη – Τα πεσμένα δέντρα να δοθούν δωρεάν για καυσόξυλα!

-Με απόφαση του Δασαρχείου τα 300 περίπου δέντρα που έπεσαν θα διανεμηθούν σε κατοίκους της περιοχής  Στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθ...

-Με απόφαση του Δασαρχείου τα 300 περίπου δέντρα που έπεσαν θα διανεμηθούν σε κατοίκους της περιοχής 

Στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης θα διατεθούν, με απόφαση του Δασαρχείου, τα δεκάδες δέντρα που κατέπεσαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες ώστε να καλύψουν τις ατομικές ανάγκες θέρμανσής τους. 

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπληξαν την περιοχή, και δη την ορεινή ζώνη, είχαν ως αποτέλεσμα περίπου 300 δέντρα να ξεριζωθούν ή να σπάσουν με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο έδαφος, καταστρέφοντας καλώδια της ΔΕΗ και βυθίζοντας στο σκοτάδι τους ορεινούς οικισμούς ενώ προκλήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

Τα πεσμένα δέντρα και κλαδιά ωστόσο πρόκειται να δοθούν σε κατοίκους της περιοχής για τις ατομικές ανάγκες θέρμανσής τους, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γεγονός που αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά οι ίδιοι. Τα δέντρα θα απομακρύνονται παρουσία Δασοφύλακα ενώ θα γίνεται καταγραφή των κατοίκων που θα λαμβάνουν τα ξύλα ώστε να γίνει μια κατά το μέτρο του δυνατού ίση κατανομή αυτών στους δικαιούχους οι οποίοι θα προέρχονται από την περιοχή με προτεραιότητα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια