GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παράτησε 4 μετανάστες σε νησίδα στον Έβρο - Σώθηκαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας!

Αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου Ολοκληρώθηκε με επ...

Αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (12-3-2015), η αστυνομική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης τεσσάρων (4) μεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί σε νησίδα του ποταμού Έβρου, λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (11-3-2015) το βράδυ, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε σχετικά με την ύπαρξη εγκλωβισμένων ατόμων, σε νησίδα του ποταμού, στην παρέβρια περιοχή του Φυλακτού.

Άμεσα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή, με τη χρήση λέμβου και άλλων διαθέσιμων μέσων, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τα εγκλωβισμένα άτομα.

Ακολούθως, οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τους τέσσερις (4) μετανάστες, υπηκόους Γεωργίας, εκ των οποίων ο ένας ήταν ανήλικος.

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι άγνωστος δράστης - διακινητής, με τη χρήση βάρκας, μετέφερε τους διασωθέντες από την Τουρκία στην Ελλάδα και τους εγκατέλειψε στο σημείο, όπου τους διέσωσαν οι αστυνομικοί.

Την προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια