GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι Βορειοελλαδίτες έχουν... ψηθεί για εκδρομές το Πάσχα - Αυξημένη κίνηση στα τουριστικά

Την αισιοδοξία του ότι θα αποτυπωθεί και σε εισιτήρια το έντονο ενδιαφέρον των Βορειοελλαδιτών για εκδρομές στις γιορτές του Πάσχα, εξέφρα...

Την αισιοδοξία του ότι θα αποτυπωθεί και σε εισιτήρια το έντονο ενδιαφέρον των Βορειοελλαδιτών για εκδρομές στις γιορτές του Πάσχα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας - Θράκης, Θεολόγης Βύρων, επισημαίνοντας ότι “η πολιτική ρευστότητα δημιουργεί ανησυχία και μούδιασμα σε όλη την αγορά και σε όλους τους κλάδους”.

Με την πεποίθηση ότι οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις “αναμένεται να αλλάξουν άρδην το κλίμα”, ο κ. Βύρων, είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι, “υπάρχει έντονη κινητικότητα στα γραφεία ταξιδίων τις τελευταίες ημέρες, με τον κόσμο να μπαινοβγαίνει και να ζητά πληροφορίες τόσο για τα πακέτα εκδρομών που έχουν οργανωθεί, όσο και για το κόστος”.

Οι οδικές εκδρομές στους προορισμούς Βουλγαρίας, Τουρκίας και Ρουμανίας, φαίνεται να προσελκύουν το “εντονότερο ενδιαφέρον κυρίως λόγω χαμηλού κόστους”, υπογράμμισε. Σε ό,τι αφορά τις αεροπορικές εκδρομές, σημείωσε ότι Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Βουδαπέστη και Κύπρος αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια