GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι... "γκουρού του τουρισμού"

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την κριτική που δέχθηκε το τουριστικό περίπτερο της ΑΜΘ σ...

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook την κριτική που δέχθηκε το τουριστικό περίπτερο της ΑΜΘ στη Ρουμανία, ο πρώην πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και υπάλληλος του τμήματος τουρισμού κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου. 

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως «κατάπιαν την κάμηλο και μεγέθυναν τον κώνωπα οι σκάνδαλοσυκοφάντες «Γκουρού»!

Λένε οι «Γκουρού» (Guru) του Τουρισμού της Θράκης ότι διασυρθήκαμε λόγω των λαϊκών ασμάτων που ακούστηκαν στη Έκθεση της Ρουμανίας.

Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εσάς τους υπολοίπους αυτός είναι ο πολιτισμός της Ελλάδας αγαπητοί κύριοι που προσπαθείτε να μηδενίσετε τα πάντα, απλά και μόνο επειδή εσείς δεν σκεφτήκατε να κάνετε κάτι ανάλογο. Μην προσπαθείτε μέσα σε μια πολυήμερη παρουσία να διαχωρίσετε τα 2-3 λεπτά τα οποία έδειχναν το πώς γλεντάν και διασκεδάζουν οι Έλληνες.

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν τους κυρίους που ένιωσαν θιγμένοι και ντροπιασμένοι από τα λαϊκά άσματα της Ελληνικής μουσικής, ένιωσαν την ίδια ντροπή και θλίψη όταν το 2004 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων, μια από της μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδος η Μαρινέλλα ερμήνευσε το «Άναψε το τσιγάρο» και οι τσιγγάνοι χόρευαν τσιφτετέλι πάνω στα τραπέζια ενώ η Μαρινέλλα τραγουδούσε και χόρευε, το Datsun με τα καρπούζια και φυσικά τους τσιγγάνους έκανε βόλτα γύρω από την εξέδρα. Γιατί τότε όλα τα διεθνή μέσα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσίαση που κάναμε ως χώρα.

Γιατί οι ξένοι αυτό αναζητούν κάθε φόρα που έρχονται στην Ελλάδα Αγαπητοί Κύριοι «Γκουρού».
Πάντως όλοι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που οι Έλληνες μεγάλωσαν με μπουζούκια, μπαγλαμάδες, σπασίματα πιάτων και τσιφτετέλια.

Γιατί αγαπητοί κύριοι η Ελλάδα δεν μεγάλωσε με βιολοντσέλα, σαξόφωνα και συμφωνικές ορχηστές, μεγάλωσε με μπουζούκι τσιφτετέλι και ζεϊμπέκικο. Ξαναρωτάω λοιπόν το παρακάτω video σας ντροπιάζει; Έτσι για να πέσουν οι μάσκες»