GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Καμπάς νέος Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού «Έβρου»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της XII M/K Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υπο...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς δέχτηκε τη Δευτέρα στο γραφείο του τον νέο Διοικητή της XII M/K Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγο Γεώργιο Καμπά. 

Ο κ. Πέτροβιτς ενημέρωσε τον Διοικητή για θέματα που απασχολούν το νομό, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα των πλημμυρών. Επισήμανε την άριστη συνεργασία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, όπως τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών, και εξήρε την προσφορά του στρατού σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχήθηκε στον Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα κι εξέφρασε τη βεβαιότητα συνέχισης της αγαστής συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και των μονάδων του στρατού. 

Βιογραφικό Σημείωμα Υποστράτηγου Γεωργίου Καμπά 
Ο Υποστράτηγος Καμπάς Γεώργιος γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα. Κατετάγη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979. Αποφοίτησε το 1983 ως Ανθυπολοχαγός του Πυροβολικού

Έχει παρακολουθήσει όλα τα βασικά σχολεία του Όπλου του. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (ΑΣΠ) και της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Επίσης είναι απόφοιτος του Προκεχωρημένου Τμήματος Αξιωματικών Πυροβολικού Μάχης του ΣΞ των ΗΠΑ στο Fort Sill. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο αντικείμενο «Στρατηγική και Διπλωματία».

Ο Υποστράτηγος Καμπάς Γεώργιος έχει υπηρετήσει σε διάφορες Μονάδες ΠΒ Μάχης και Α/Α ΠΒ σε θέσεις Διοικητού Πυροβολαρχίας, Αξιωματικού Επιχειρήσεων και Διοικητού Μοίρας (συνολικά 12 χρόνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια