GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλέξης Μητρόπουλος: Μπορεί και να μην πετύχουμε όσα υποσχεθήκαμε

«Θα πάμε σε μία ασύμμετρη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» Για τη συνεδρίαση του Eurogroup μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βου...

«Θα πάμε σε μία ασύμμετρη διαπραγμάτευση με τους δανειστές»

Για τη συνεδρίαση του Eurogroup μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση έδωσε μάχη για τη ρευστότητα, την ώρα που οι δανειστές «δίνουν μάχη για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα».

«Οι δανειστές επέμειναν χθες να έρχεται εδώ η τρόικα και να ληφθούν κι άλλα μέτρα σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Μητρόπουλος.

Πρόσθεσε πως στόχος τους είναι να συνεχίσουν τον εκβιασμό σε βάρος της Ελλάδας με όχημα τη ρευστότητα και την ασφυξία, προκειμένου να στείλουν μήνυμα σε όλο τον ευρωπαϊκό νότο πως δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική ακόμη και όταν η διαπραγμάτευση γίνεται από αριστερή κυβέρνηση.

«Μέχρι τώρα η κυβέρνηση άντεξε, αλλά το στοίχημα του Σόιμπλε δεν είναι να μεταλλαχτεί μνημονιακά ο Τσίπρας, αλλά να στείλουν μήνυμα στους Πορτογάλους και σε όλους ότι δεν υπάρχει εναλλακτική» υπογράμμισε ο κ. Μητρόπουλος και εφιστώντας την προσοχή όλων, είπε πως «πρέπει να διαβάζουμε τα συντάγματα και τους νόμους. Θα πάμε σε μία ασύμμετρη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και ενδεχομένως να μην πετύχουμε αυτά που είχαμε υποσχεθεί στο λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια