GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μέθυσε και πήγε για μπουγάτσα με το Ι.Χ. του – 1.200 ευρώ και 4 μήνες φυλακή ο λογαριασμός!

-Τον έπιασαν να οδηγεί και κόπηκε στο αλκοτέστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί   -Παραπέμφθηκε σε δίκη και του επεβλήθη πρόστιμο 1.200 ευρώ, ...

-Τον έπιασαν να οδηγεί και κόπηκε στο αλκοτέστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί  
-Παραπέμφθηκε σε δίκη και του επεβλήθη πρόστιμο 1.200 ευρώ, 4 μήνες φυλακή και αφαίρεσε της άδειας κυκλοφορίας 

Υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη στην Ξάνθη, και δη κοντά στην περιοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου ο οποίος και παραπέμφθηκε σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου το πρωί της Δευτέρας. 

Ο οδηγός σε αλκοτέστ που το έκαναν Αστυνομικοί διαπιστώθηκε πως οδηγούσε με σχεδόν διπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο σώμα του, από αυτήν που επιτρέπει η νομοθεσία, κάτι που κλήθηκε να εξηγήσει τη Δευτέρα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης.

Σε σχετική ερώτηση του Εισαγγελέα της έδρας, ο ίδιος ανέφερε πως έπινε μπύρες και πείνασε, με αποτέλεσμα να ανέβει πάνω στο αυτοκίνητό του και να κατευθυνθεί για μια “μπουγάτσα” όπως ανέφερε, σε γνωστό κατάστημα εστίασης της περιοχής. Η πείνα του ωστόσο αλλά και η επιθυμία για μπουγάτσα τελικώς του βγήκε ξινή μιας και η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή πλέον για περιστατικά κατά το οποία κάποιος εντοπίζεται να οδηγεί μεθυσμένος.   
Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ελάχιστη των ποινών, ήτοι πρόστιμο 1.200 ευρώ κάτι που υιοθετήθηκε από πλευράς του Δικαστηρίου, ενώ στον οδηγό επεβλήθη επίσης ποινή φυλάκισης 4 μηνών με τριετή αναστολή καθώς και αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας οδήγησης για 2 μήνες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια