GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λέσχη – Εστιατόριο για τους ένστολους της Ξάνθης στην Σχολή Αστυφυλάκων! 3 ευρώ / γεύμα!

Σε ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης επισημαίνει τα εξής:  Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που ταλανίζουν την...

Σε ανακοίνωσή της η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης επισημαίνει τα εξής: 

Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που ταλανίζουν την χωρά καθώς και την δύσκολη οικονομική κατάσταση την όποια βρίσκεται ο Έλληνας αστυνομικός και με επίγνωση ότι επί σειρά ετών παρέμεναν ανεκμετάλλευτοι πλήρως λειτουργικοί χώροι της πρώην Σχολής Αστυφυλάκων Ξανθής, σας γνωρίζουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία, για την σίτιση των αστυνομικών που υπηρετούν στην Δ.Α. Ξάνθης, αλλά και του υπολοίπου ένστολου προσωπικού (Λιμενικοί-Πυροσβέστες-Στρατιωτικοίι) που υπηρετούν στην περιφέρεια της Ξανθής, ΛΕΣΧΗ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ που θα λειτουργεί στο χώρο των μαγειρείων της πρώην Σχολής Αστυφυλακών.
          
Το προσωπικό που επιθυμεί να λάβει γεύμα θα ενημερώνει από την προηγούμενη μέρα και μέχρι 10.00 τους διαχειριστές της λέσχης-εστιατορίου στο τηλ. 25410.84729. Το κόστος κάθε γεύματος θα ανέρχεται στα 3 ευρώ και θα χρεώνεται στον ενδιαφερόμενο, ανεξάρτητα αν το παραλάβει η όχι. Περιλαμβάνει γεύμα ημέρας, ψωμί και σαλάτα. Μπορεί να παραληφθεί και σε συσκευασία. Σ/Κ  καθώς και επίσημες αργίες δεν θα διατίθεται γεύμα. Κάθε Πέμπτη θα ανακοινώνεται το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σίτισης της επόμενης εβδομάδας. Διευκρινίζεται ότι ο τρόπος πληρωμής  θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννοήσεως με τους διαχειριστές της εν λόγο Λέσχης-Εστιατόριου.