GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλειστά σχολεία και την Τρίτη στην Ξάνθη λόγω του χιονιού – Συνεχίζονται τα προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετοί από τους ορεινούς οικισμούς της Ξάνθης λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταί...

Σοβαρά προβλήματα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν αρκετοί από τους ορεινούς οικισμούς της Ξάνθης λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τις τελευταίες ημέρες την περιοχή. 

Το Σάββατο και την Κυριακή ένα μεγάλο τμήμα του Δήμου Μύκης παραδόθηκε στο χιόνι, ενώ σε όλη την ορεινή ζώνη παρουσιάστηκαν προβλήματα τόσο με την κυκλοφορία των οχημάτων όσο και με την παροχή ρεύματος. 

Σταδιακά η κατάσταση βελτιώθηκε όχι όμως στο σύνολο της ορεινής περιοχής, καθώς τα προβλήματα παραμένουν και αρκετοί οικισμοί βρίσκονται ακόμη κάτω από το χιόνι. Η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ενώ σε αρκετά σημεία η πρόσβαση είναι αδύνατη. 

Κλειστά τα σχολεία 
Τη Δευτέρα με απόφαση του Δημάρχου Μύκης, κ. Τ. Καπζά, τα σχολεία της περιοχής δεν λειτούργησαν, ενώ κάτι αντίστοιχο αποφασιστικέ και για την Τρίτη για αρκετούς από τους οικισμούς. 

Πιο συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία σε Γλαύκη, Κένταυρο, Πάχνη και Δημάριο. 

Παραμένουν εγκλωβισμένα 
Την ίδια στιγμή οικισμοί που έχουν κυριολεκτικά θαφτεί κάτω από το χιόνι παραμένουν εγκλωβισμένοι, ενώ την Τρίτη έχει αποφασιστεί μεταξύ άλλων να καθαριστεί ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Διάσπαρτο, με τη συνδρομή του Στρατού και της ΕΜΑΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια