GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καβάλα: Η... έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην παρέλαση

Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών στην παρέλαση, αλλά προχώρησαν σε μία κίνηση που άλλους τους βρήκε σύμφωνους και άλλους όχι... ...

Oι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών στην παρέλαση, αλλά προχώρησαν σε μία κίνηση που άλλους τους βρήκε σύμφωνους και άλλους όχι...

Χωρίς κάγκελα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και στην Καβάλα. Ευτυχώς βοήθησε ο καιρός και ολοκληρώθηκε χωρίς... βροχή κι έτσι οι πολίτες που θέλησαν να την παρακολουθήσουν, οι οποίοι, μάλιστα, ήταν πολλοί το ευχαριστήθηκαν και καταχειροκρότησαν τους συμμετέχοντες.

Οι επίσημοι βρίσκονταν σε εξέδρα, στην παραλιακή Λεωφόρο Βασ. Παύλου και στις άκρες των πεζοδρομίων είχαν τοποθετηθεί σχοινιά, πίσω από τα οποία παρακολουθούσαν οι θεατές, με την παρουσία της αστυνομίας να είναι διακριτική.

Να σημειωθεί πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το "παρών" στην παρέλαση, χωρίς ωστόσο να καθίσουν στην εξέδρα, όπου βρίσκονταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Καβάλας, αντιδήμαρχος Γ. Φιλόσογλου, ο Μητροπολίτης Φιλίππων-Νεαπόλεως-Θάσου, Προκόπιος, ο Βουλευτής της ΝΔ, Ν. Παναγιωτόπουλος και εκπρόσωποι τοπικών και στρατιωτικών αρχών.