GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατασχέθηκαν 624 κιλά όστρακα στην Αλεξανδρούπολη - Τα μετέφεραν δύο άνδρες με Φ.Ι.Χ.

Εξακόσια είκοσι τέσσερα κιλά (624 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκ...

Εξακόσια είκοσι τέσσερα κιλά (624 kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες την Δευτέρα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από Αστυνομικούς της Συνοριακής Φύλαξης Φερών, για τον εντοπισμό Φ.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό έναν 33χρονο και συνοδηγό έναν 32χρονο, οι οποίοι μετέφεραν ποσότητα ύποπτων οστράκων.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Φ.Ι.Χ. όχημα έφερε σαράντα δύο (42) σάκους με όστρακα του είδους ''αχιβάδα'', υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους εξακοσίων είκοσι τεσσάρων κιλών (624 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 33χρονος και ο 32χρονος, ενώ κατασχέθηκαν το Φ.Ι.Χ. όχημα καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια