GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιχείρηση σκούπα της Τροχαίας στο κέντρο της Ξάνθης – Αφαίρεσαν πινακίδες, επέβαλαν πρόστιμα

-Άνδρες της Τροχαίας βεβαίωσαν παραβάσεις για παρανόμως σταθμευμένα οχήματα  Στη βεβαίωση παραβάσεων και την αφαίρεση πινακίδων από Ι....

-Άνδρες της Τροχαίας βεβαίωσαν παραβάσεις για παρανόμως σταθμευμένα οχήματα 

Στη βεβαίωση παραβάσεων και την αφαίρεση πινακίδων από Ι.Χ. τα οποία βρίσκονταν παρανόμως ακινητοποιημένα στο κέντρο της Ξάνθης προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας άνδρες της Τροχαίας. 

Ένα αστυνομικό όχημα με δύο άνδρες πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους μέσα στο κέντρο της πόλης, κάτι που συνηθίζεται εντόνως το τελευταίο διάστημα, εντοπίζοντας οχήματα τα οποία είτε βρίσκονταν ακινητοποιημένα σε χώρους που δεν θα έπρεπε είτε ήταν διπλοπαρκαρισμένα. Πρόκειται για  πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη της Ξάνθης, κυρίως τις ώρες και ημέρες αιχμές, όπου το φαινόμενο κυριολεκτικά λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις ενώ μετά και την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας το πρόβλημα έχει διογκωθεί. 

Αφαίρεση πινακίδων και πρόστιμα 
Περιμετρικά του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς εντοπίστηκαν δύο Ι.Χ. οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα επί της οδού Ηρώων, πάνω ακριβώς στη στροφή μετά το Δημοτικό Πάρκινγκ, περιοχή στην οποία αρκετοί οδηγοί παρκάρουν, αν και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία που διέρχονται από το σημείο να “σκαλώνουν”. 

Το προσωπικό της Τροχαίας, βεβαίωσε παραβάσεις στους δύο οδηγούς, ενώ προχώρησε και στην αφαίρεση πινακίδων στα δύο Ι.Χ., ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκε από οδηγούς που είχαν προσωρινά ακινητοποιήσει τα οχήματά τους σε άλλους χώρους, επίσης παράνομα, να τα απομακρύνουν. Ο έλεγχος συνεχίστηκε στο κέντρο της πόλης και επιβλήθηκαν αντίστοιχα πρόστιμα. 

Πριν από μερικές ημέρες η Τροχαία βεβαίωσε ξανά παραβάσεις στην ίδια περιοχή, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό οι έλεγχοι δεν σταματούν, αλλά συνεχίζονται προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης του φαινομένου της παράνομης στάθμευσης. Βέβαια το πρόβλημα είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, τόσο λόγω των συγκοινωνιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη όσο και λόγο της ανευθυνότητας ορισμένων εκ των οδηγών αλλά και της έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.  

Δεν υπάρχουν σχόλια